ACS Kids Tâmpa Brașov a avut un weekend „împărțit” în Liga Elitelor și Liga de Tineret. În Liga Elitelor, „urșii” au bifat o victorie și un egal, în vreme ce etapa a doua a Ligii de Tineret a adus o înfrângere pentru clubul brașovean.
Kids Tâmpa U16 a câștigat, cu 2-1, partida de pe propriul teren cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Golurile echipei pregătite de Ovidiu Mihai au fost semnate de Grideanu și Mihăescu.

„Un joc bun, împotriva un echipe dificile. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar este important că am luat cele 3 puncte”, a declarat Ovidiu Mihai.

Mihai a început cu: Lazăr – Bordeanu, Marin, Grideanu, Barnea, Daraban, Mihăescu, Petrea, Tirpe, Bobaru, Tronciu. Au mai jucat: Hornet, Giurgiu, Gafton.

Kids Tâmpa U17, antrenată de Liviu Negoiță, a remizat, în deplasare, cu U Cluj. Golul brașovenilor a fost marcat de Baican.

„Am întâlnit echipa care a ocupat locul 3 anul trecut. O formație puternica, masivă, preocupată pentru un joc direct. Noi i-am surprins printr-un joc ofensiv, agresiv, prin care le am creat destule probleme. Felicit jucătorii pentru atitudinea și preocuparea pe care au avut-o. Este un punct pe terenul unei echipe puternice, ce ne dă încredere în scopul atingerii obiectivelor noastre”, a declarat Liviu Negoiță.

Negoiță a început meciul de la Cluj cu: Drăghici – Grideanu, Doboșeriu, Bordea, Comăniciu, Șerban, Vlad, Croitoru, Goșman, Baican, Plăiașu. Au mai intrat: Chițu, Prescură, Clinci.

În Liga de Tineret, Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 1-4, pe terenul celor de la U Cluj. Golul oaspeților a fost marcat de Clinci.

Antrenorul „urșilor”, Florin Nistoroschi, a început cu: Căldare – Băjenaru, Țolu, Stan, Szasz, Tache, Vasu, Sima, Garvalov, Clinci, Stoica. Au mai jucat: Botiș, Mușetescu, Ghioc, Piu, Bugnar.

Etapa următoare programează următoarele partide pentru „urși”:

Liga Elitelor

Petrosport Ploiești – ACS Kids Tâmpa Brașov U16
ACS Kids Tâmpa Brașov U17 – FC Argeș

Liga de Tineret

ACS Kids Tâmpa Brașov – FC Argeș

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov