La Craiova s-a disputat în weekend ediția cu numărul cinci a „Memorialului Dumitru Popescu” la spadă, copii. La întreceri au participat peste 100 de mici spadasini de la cluburi din București, Brașov și Craiova, pe planșă aflându-se și sportivii ACS Kids Tâmpa.

Micuții antrenați de Sorin Mladin au reușit să câștige patru medalii: una de aur, prin Andrei Stoica (U11 masculin) și trei de bronz, prin Ilarian Mihai, Mihnea Oancia (ambii la U9 masculin) și Sorina Gigârtu (U9 feminin). De asemenea, au fost foarte aproape de podium și Vlad Taropa (locul 5 la U9 masculin) și Horia Mladin (locul 5 la U13 masculin).

„Sunt mulțumit că am adus acasă patru medalii, una de aur și trei de bronz, iar alți doi sportivi s-au clasat pe locul cinci. Nu în ultimul rând, și ceilalți sportivi ai noștri au tras mulțumitor! Le spun succes pe mai departe sportivilor, dar și mulțumiri pentru susținere părinților”, a precizat Sorin Mladin, antrenorul secției noastre de scrimă.

Alături de ACS Kids Tâmpa, la competiția de la Craiova au mai participat LPS Craiova, Klaus Craiova, UNEFS Bucuresti, CSA Steaua Bucuresti, Contraatac Bucuresti, Stesial București si Engarde București.