ACS Kids Tâmpa a câștigat jocul cu CSO Plopeni, din etapa a 8-a a playout-ului Ligii a 3-a, scor 1-0 (1-0). Plăiașu, jucător născut în 2006, a marcat unicul gol al partidei, în minutul 18, aducând a treia victorie a formației brașovene in playout. Cu acest succes, “urșii” acumulează 23 de puncte în clasamentul Seriei a 5-a.

“Un meci disputat, care ne dă încredere în continuare. Se vede în ultimele noastre evoluții munca noastră de un an și jumătate. Acasă chiar putem spune că am devenit puternici, iar pe viitor sperăm să o facem și mai mult. Chiar dacă matematic am retrogradat, ne motivează faptul că sunt echipe mai slabe decât noi, dar și că avem jucători cu potențial, unii dintre ei ar putea juca chiar la un nivel superior. Mai mult, oamenii au început să vină și la noi la stadion, încercăm să îi mulțumim. Încercăm să promovăm jucători foarte tineri, care au confirmat la juniori și în antrenamentele de la seniori, Plăiașu a marcat azi, doar de ei depinde dacă vor confirma”, a spus Vasile Tatarciuc, unul dintre antrenorii “alb-albaștrilor”.

„Un joc bun, încheiat cu o victorie meritată. Am demonstrat că nu meritam să retrogram și am respectat competiția. Asta o să facem și la celelalte două jocuri rămase. Am dat credit tinerilor și mă bucur că am făcut asta, pentru că astăzi, unul dintre ei, Rareș Plăiașu, ne-a adus victoria, la chiar primul meci ca titular. De altfel, obiectivul nostru când am creat această echipă pentru Liga a 3-a a fost și este că creștem jucătorii din academia proprie, să le oferim șansa de a evolua la un nivel ridicat. Poate de aici și oscilațiile în rezultate. Mai avem două jocuri până la terminarea sezonului și vrem să încheiem cu fruntea sus”, a precizat și Ciprian Anghel, celălalt tehnician al Tâmpei.

În următoarea rundă, pe Stadionul ICIM, ca avea loc duelul brașovean din C5, Kids Tâmpa – SR.

Kids Tâmpa: Alexă – Stoica, Sburlea, Potecu, Zota (76 Cupu) – A. Moldovan, Mitrică – Kerekes, Spătaru (65 Dumitraș, 88 Vasu) , Plăiașu (46 Bugnar, 88 D. Popa) – Nechita