ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat la scor, 5-0 (3-0), disputa de pe propriul teren contra celor de la KSE Tg. Secuiesc în prima etapă din returul play-out-ului Ligii a 3-a seria C5. „Urșii” lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au făcut un joc foarte bun, reușind să puncteze de 5 ori și având și alte ocazii. Kerekes cu un „hattrick” și Spătaru cu o „dublă” au adus 3 puncte importante pentru Kids Tâmpa, care continuă forma bună din ultimele jocuri.

„Am făcut un joc bun, am reușit să marcăm aproape la fiecare ocazie și asta ne-a dat încredere. Nu mă așteptam la un asemenea scor, dar mă bucur tare mult pentru băieți și îi felicit. Am terminat jocul cu 4 fotbaliști născuți în 2006 și asta spune multe. Suntem într-o perioadă bună și o să luăm fiecare meci în parte și vom vedea la final ce va fi”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Partida contra celor din Tg. Secuiesc a consemnat și două debuturi pentru „urși”, Mario Vlad și Caius Bordea, doi jucători născuți în 2006, evoluând pentru prima dată în Liga a 3-a. De altfel, Kids Tâmpa a terminat meciul cu 4 jucători în teren născuți în anul 2006: Plăiașu, Bordea, Vlad și Șerban.

ACS Kids Tâmpa Brașov – KSE Tg. Secuiesc 5-0 (3-0)
Au marcat: Kerekes (min. 22, 30, 61), Spătaru (min. 14, 55)
ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Sburlea, Cupu, Zota (min. 76 Bordea)– Mitrică (min. 76 Șerban), Dima (min. 63 Moldovan) – Bugnar, Spătaru (min. 70 Vlad), Kerekes (min. 70 Plăiașu) – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

În etapa următoare, vineri, 6 mai, Kids Tâmpa Brașov va juca în deplasare, cu AFC Hermannstadt 2.