Horia Grideanu, căpitanul echipei noastre U15, a fost din nou convocat la echipa națională.  Micii „tricolori” născuți în 2007 vor participa, în perioada 25 aprilie – 1 mai, la Torneo delle Nazioni, un puternic eveniment fotbalistic dedicat tinerelor talente din întreaga lume. „Piccolo Mundial” (Micul Mondial), așa cum este denumită neoficial competiția, se va desfășura într-un sistem cu patru grupe, semifinale și finale, gazde fiind orașe din nord-estul Italiei, Slovenia și Austria.

România este în grupa C, urmând a întâlni Cehia (la Gorizia, în Italia) și Mexic (la Vipolze, în Slovenia). În celelalte grupe sunt Chile, Anglia, Italia (A), Belgia, Slovenia, SUA (B) și Austria, Norvegia, Portugalia (D).

„Ne bucurăm pentru că Horia este convocat pentru acest important turneu internațional, dar și pentru că devine o constantă a lotului național U15. Va avea, cu siguranță, parte de o experiență foarte interesantă și foarte utilă. Suntem convinși că și alți copii din cadrul grupelor noastre le vor călca pe urme și lui și celorlalți colegi mai mari care fac parte din reprezentativele de juniori”, a declarat Cristi Cristea, antrenor al grupei 2007 a ACS Kids Tâmpa.

În altă ordine de idei, Răzvan Petrea și Matei Ungur, componenți ai grupei 2008 a grupării „alb-albastre”, vor lua parte, pe 20 aprilie, la Tărlungeni, la o acțiune de formare a lotului național pentru categoria lor de vârstă.

Succes, copii!