Echipa de volei – junioare 3 a ACS Kids Tâmpa a ajuns la finalul unui sezon de excepție. Fetele antrenate de George Andrei au participat la cel de-al doilea turneu semifinal al Diviziei Speranțe, la Blaj, într-o grupă din care au mai făcut parte CSV Craiova, CSȘ Botoșani și gazdele de la ACS Atomic.

Turneul a fost unul cu adevărat „de foc”, cu meciuri echilibrate, împotriva unor echipe puternice la această categorie de vârstă și chiar dacă nu a adus calificarea în ultimul act al campionatului, a întărit ideea unei stagiuni 2021-2022 foarte bune pentru voleibalistele noastre. De altfel, în clasamentul Diviziei Speranțe am ocupat locul 14, din peste 50 de formații. Jucătoarele în alb și albastru au reușit nu mai puțin de 12 victorii, de-a lungul campionatului, având două înfrângeri la limită (3-2) și doar patru înfrângeri mai clare,

Sunt foarte mulțumit de felul în care au arătat fetele în acest campionat! Au progresat, iar în multe momente au dat dovadă de maturitate, calitate căpătată în urma jocurilor din ultimele luni. Suntem în prima treime între echipele din întreaga țară, la această categorie de vârstă, iar ceea ce am arătat ne dă speranțe pentru ceea ce pregătim în vederea sezonului următor”, a precizat George Andrei, antrenorul echipelor noastre de volei.

Lotul ACS Kids Tâmpa – J3: Săulescu Elena, Stan Maria, Crîșmaru Maria, Piu Ștefania, Bădițoiu Antonia, Rusen Eliza, Vasiu Sara, Trandabur Ana, Milu Aliss, Tanasă Ioana.