ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină un nou rezultat foarte important în dansul sportiv. Trupa Ana Dance Kids Tâmpa Brașov a câștigat locul 1 la ediția 2022 a Magic Star Festival, o competiție foarte importantă, ce a avut loc acum câteva zile la București.

Fetele pregătite de Ana Maria Lita s-au impus la secțiunea „Formație MTV Comercial”, după o luptă foarte strânsă. Bianca Boacă, Andra Druță, Maria Druță, Antonia Catană, Andreea Nan, Cătălina Micle, Raisa Iftode, Iris Georgescu, Jessica Todică, Sofia Mareș, Lorena Ciobanu, Anna Ispas, Sandra Pîndaru, Iulia Isopescu, Sofia Hanceriuc, Arianna Lazăr, Maya Chiș, Ana Popescu, Sofia Lazăr și Sofia Leah sunt campioanele de la clubul „alb-albastru”, care nu s-a oprit aici. Kids Tâmpa a mai obținut alte 5 locuri 1, după cum urmează.

La secțiunea „Individual”, Iulia Isopescu și Sandra Pîndaru au smuls ropote de aplauze din partea publicului, astfel că jurații le-au acordat ambelor primul loc. De asemenea, Iulia și Sandra au dominat întrecere și la categoria „Duo”, evoluția lor aducându-le pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Și categoria „Quartet” a fost adjudecată de fetele de la trupa brașoveană, Sofia Hanceriuc, Sofia Leah, Iulia Isopescu și Sandra Pîndaru oferit privitorilor o evoluție foarte bună.
Ana Dance – Kids Tâmpa Brașov a mai obținut locul 1 și la secțiunea „Fetno – Grup”, unde Sofia Mareș, Maya Chiș, Lorena Ciobanu, Cătălina Micle, Sofia Hanceriuc, Iulia Isopescu și Sandra Pîndaru au înmuiat inimile celor prezenți cu o coregrafie foarte frumoasă.

„Mă bucur foarte mult pentru fete și le felicit pentru evoluție și rezultate. Munca noastră ne oferă rezultate frumoase și asta ne dă o dorință și mai mare de a face mai mult și de a deveni mai buni”, a declarat antrenorul-coordonator ale secției de dans sportiv de la Kids Tâmpa Brașov, Ana Maria Lita.