ACS Kids Tâmpa Brașov a disputat un nou meci amical, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe. Adversarul „urșilor” a fost echipa secundă a lui Sepsi OSK, ambele formații fiind din Seria a 5-a a Ligii a 3-a. Elevii lui Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc s-au impus cu 2-1 (1-1), prin golurile semnate de Potecu și Clinci. Partida a însemnat și revenirea în tricoul alb-albastru, după un an, a fundașului Rareș Sburlea, care a evoluat în liga secundă pentru Universitatea Cluj și FC Brașov.

„Am jucat două reprize a câte 60 de minute, am împărțit lotul astfel încât să oferim minute tuturor băieților disponibili. Un test reușit pentru momentul actual în pregătirea sezonului de primăvară. A revenit și Sburlea, care a făcut un joc bun și care, cu siguranță, va reprezenta un plus pentru formația noastră în a doua parte a campionatului. Săptămâna viitoare, sâmbătă, vom disputa un nou joc amical, la Târgu Mureș, cu Kinder Sângeorgiu de Mureș”, a spus Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa.

Meciul cu Dinamo Bacău, care ar fi trebuit să aibă loc la Tărlungeni, tot sâmbătă, nu s-a mai disputat.

  • Kids Tâmpa (repriza I): Alexă – Andrieș, Potecu, Țolu, Sburlea – Moldovan, Dima – Bugnar, Spătaru, Popa – Nechita.
  • Kids Tâmpa (repriza II): Șerban – Sburlea, Cupu, Goșman, Necula – Mitrică, Vasu – Plăiașu (Bosoi), Dumitraș (Băcianu), Tudor – Clinci.