ACS Kids Tâmpa Brașov va juca sâmbătă, 20 noiembrie, în deplasare, contra celor de la CSO Plopeni, în etapa a 13-a din Liga a 3-a, Seria C5. Un derby între ultimele două clasate, pe care „urșii” vor să-l „tranșeze” în favoarea lor, mai ales că au un moral bun după ce au bifat prima victorie din actualul sezon, în runda trecută.

„Un meci dificil, cu o echipă care are jucători cu experiență, ca Pompiliu Stoica, care și la 45 de ani arată că mai știe mult fotbal. Vom încerca să profităm de moralul bun pe care-l avem după succesul din etapa trecută și să creștem și mai mult în joc, iar, la final, să ne bucurăm de un rezultat pozitiv. Băieții merită să zâmbească și ei mai mult și să aibă mai mult noroc după o perioadă foarte dificilă în acest sezon”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Vasile Tatarciuc.

Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc au la dispoziție tot lotul pentru jocul contra celor din Plopeni, cu excepția lui Tudor Tenică, a cărui recuperare după o intervenție chirurgicală este de lungă durată.

*Proiect confinanțat de Consiliul Județean Brașov și Consiliul Local Brașov