ACS Kids Tâmpa Brașov a bifat trei succese și un egal în weekend, în Liga Elitelor. „Urșii” au început cu un succes, 4-3, în deplasare, contra celor de la AFC Botoșani, în play-off-ul categoriei U16. Elevii lui Nicu Văduva au avut un joc bun, cu 4 goluri (Sandu 2, Plăiașu, Sumedrea), dar și cu o mulțime de ocazii la poarta moldovenilor. „Am jucat binișor. Se vede că încep să se sudeze relațiile de joc, că încet-încet devenim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Sigur, mai facem și greșeli și de aici cele trei goluri primite, dar sperăm să le remediem până la următorul meci, cel cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe”, a declarat tehnicianul echipei „alb-albastre”.
Văduva a folosit la Botoșani următorul 11: Roman – Horja, Clinci, Bordea, Comăniciu, Bosoi, Vlad, Goșman, Baican, Plăiașu, Sandu; au mai jucat: Sumedrea, Ungureanu, Coman.
Și Kids Tâmpa U15 a avut un weekend bun, reușind să se impună, tot în deplasare, 1-0, în fața celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. Singurul gol al întâlnirii a purtat semnătura lui Horia Grideanu. „Un meci pe care l-am controlat din primul până în ultimul minut. Din păcate, nu suntem lucizi la finalizare și orice gol primit ne-ar putea costa enorm. Încheiem acest tur de campionat conștienți că se putea mult mai mult, dar avem încredere că, împreună cu băieții, vom arăta mai bine în meciurile ce vor urma”, a declarat antrenorul brașovenilor, Cristian Cristea.
Cristea s-a bazat pe următorii jucători la Odorhei: Minea – Bordeanu, Marin, Grideanu, Dinka, Balint, Ungureanu, Daraban, Tirpe, Hornet, Mihăescu; au mai intrat: Pușcaș, Barnea, Ilie, Sandu.
Kids Tâmpa U17 a bifat cea de-a treia victorie pentru „urșii” în weekend-ul recent încheiat, învingând la scor, 5-0, acasă, pe Gaz Metan Mediaș. Golurile brașovenilor au fost marcate de Ghișea (2), Plăiașu, Stan, Spătaru.
Kids Tâmpa U19 a remizat, acasă, 1-1, contra celor de la LPS banatul Timișoara. Pentru „urși” a înscris Garvalov.
Florin Nistoroschi (U17) și Ovidiu Mihai (U19) au folosit următorii jucători:
Kids Tâmpa U17: Botiș – Bejenaru, Stan, Vasile, Vasu, Mititelu, Vlad, Zsolt, Ghișea, Plăiașu, Clinci; au mai intrat: Bordea, Spătaru, Stoica;
Kids Tâmpa U19: Stanoi – Mușetescu, Mureșan, Țolu, Goșman, Mitrică, Alessandro, Niculcea, Necula, Garvalov, Tălmaciu; au mai jucat: Bugnar, Mihăilă.

Etapa următoare programează meciurile de mai jos pentru „urși”:

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Kids Tâmpa Brașov U15 (sezon regulat)
Kids Tâmpa Brașov U16 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (play-off)
AFK Csikszereda M. Ciuc – Kids Tâmpa Brașov U17 (play-out)
UTA Arad – Kids Tâmpa Brașov U19 (play-out)

*ACS Kids Tâmpa Brașov este un proiect cofinanțat de Consilul Județean Brașov și Consiliul Local Brașov