ACS Kids Tâmpa a pierdut jocul din etapa a 11-a a Ligii a 3-a, pe terenul lui Sepsi 2 Sfântu Gheorghe, scor 1-0 (1-0). “Alb-albaștrii” au evoluat cu mai mult curaj pe faza ofensivă, însă au tratat cu lejeritate majoritatea situațiilor de poartă create, atât în prima repriză cât și într-a doua. De cealalta parte, covăsnenii au marcat prin Bencze, din penalty (30), scos de fostul junior al Tâmpei, Iustin Grigore, după o imprudență a lui Nechita. În ultimele 15 minute, gazdele au evoluat în 10 oameni, după ce Grigore a văzut al doilea cartonaș galben, pentru o simulare.

“Am ratat o șansă mare de a câștiga primul meci din acest campionat. Am pierdut unele jocuri în acest sezon pentru că nu am arătat mare lucru, iar altele pentru că, deși ne-am dorit și am luptat, am avut ghinion. Astăzi, însă, pur și simplu am scăpat printre degete o victorie care ne-a fost la îndemână, iar aceasta doar datorită atitudinii și lejerității cu care am tratat anumite faze, dar și meciul per ansamblu”, a spus Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa.

Alexă – Stoica (86 Andrieș), Mihăilă, Potecu, Opra (46 Enache) – Moldovan, Dima – Nechita, Spătaru (65 D. Popa), Bugnar (52 Dumitraș) – Kerekes (65 Moroie).