Weekend foarte bun pentru echipa de volei – junioare 3 a ACS Kids Tâmpa. Fetele antrenate de George Andrei au câștigat toate cele trei partide din cadrul primului turneu al ediției 2021-2022 a Diviziei Speranțe. S-au impus cu 3-1 în fața lui Juvenil 2 Brașov, cu 3-0 în fața lui Bravol Brașov și din nou cu 3-1 în fața lui Juvenil 1 Brașov, în ceea ce a însemnat un adevărat derby al grupei, dar și un real spectacol voleibalistic.

“Ne așteptam să avem parte de un prim turneu reușit, ținând cont de felul în care a decurs pregătirea, însă putem spune chiar că ne-a ieșit totul perfect. Ultimul joc a fost unul mai disputat, un duel foarte frumos. Adversarul ne-a luat primul set, dar apoi ne-am motivat mai bine în apărare, am făcut mai puține greșeli individuale și am gestionat foarte bine fazele de luptă. Au fost două ore de volei frumos. Sunt foarte, foarte mulțumit de acest turneu”, a spus George Andrei, antrenor al secției de volei de la ACS Kids Tâmpa.  Peste aproximativ o lună ar urma să se dispute al doilea turneu al sezonului în Divizia Speranțe, iar până atunci echipa noastră de junioare 3 își propune câteva jocuri de pregătire, atât pe teren propriu cât și în deplasare.

  • Lot junioare 3 ACS Kids Tâmpa: Săulescu Elena (cpt), Stan Maria, Trandabur Ana, Piu Ștefania, Tănasă Ioana, Crașmaru Maria, Milu Alissia, Rusen Eliza, Vasiu Sara, Baditoiu Antonia, Mustea Miruna, Gheorghitoiu Amalia