ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 1-2 (0-0), disputa de pe propriul teren contra celor de la KSE Tg. Secuiesc din etapa a 10-a a Ligii a 3-a, seria 5. După o primă repriză echilibrată, oaspeții au deschis scorul la 11 minute de la reluare, prin Antal Barna, care a profitat de o eroare defensivă a gazdelor. „Urșii” au reușit să egaleze în minutul 76, prin Spătaru, care a driblat frumos în careu și a șutat fără speranțe pentru portarul advers. Bucuria gazdelor a durat fix 30 de secunde, pentru că același Antal a readus echipa oaspete în avantaj cu un șut din afara careului, stabilind și scorul final.

„Din păcate nu reușim să scăpăm de greșelile personale și asta ne costă. Este vorba de concentrare. Jucătorii trebuie să fie concentrați până în minutul 92 sau 93 sau până când fluieră arbitrul. Cum am spus, din păcate, iarăși greșelile personale ne costă”, a declarat la finallul meciului unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

ACS Kids Tâmpa Brașov – KSE Tg. Secuiesc 1-2 (0-0)
Au marcat: Spătaru (min. 76)/Antal (min. 56, 77)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Câșlariu – Andrieș, Mihăilă, Potecu, Enache – Mitrică, Dima – Nechita (min. 63 Spătaru), Moldovan, Moroie (min. 78 Țolu) – Popa (min. 46 Dumitraș)
Antrenori: Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc

Kids Tâmpa va juca în runda următoare, vineri, 5 noiembrie, în deplasare, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2.