Tehnicianul ACS Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel, a declarat că vrea o victorie în derby-ul din deplasare, de sâmbătă, contra celor de la SR Brașov. „Ne dorim victoria. Jucăm cu o echipă cu experiență, cu un moral foarte bun după succesul de la Blejoi. Joacă pe propriul teren și cu siguranță își vor dori să câștige. Dar și noi venim după două rezultate pozitive, în care nu am pierdut. Ba chiar în ultimul meci nu am luat nici gol, așa că sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte din derby. Ne cunoaștem bine adversarul, am jucat și anul trecut cu ei și acum puțin timp în Cupă. Consider că au un lot mai bun în acest an, dar, dacă ne vom dori mai mult, cu siguranță putem pleca cu toate punctele de la acest meci”, a spus Ciprian Anghel.
Disputa cu va marca și revenirea lui Raul Cupu în lotul „urșilor”, după o pauză foarte lungă datorată unei accidentări. „Mă bucur că am putut să-mi revin după accidentare. A fost o perioadă dificilă pentru mine. Trei luni în care am avut repaos total, nu am avut voie să fac niciun efort fizic. A trebuit să fiu atent și la dietă pentru a mă menține cât mai aproape de forma fizică la care eram. E bine că pot să revin. Abordăm meciul cu SR încrezători, după două jocuri bune. Am jucat foarte bine, mai ales în ultima partidă, când nu am primit gol. Pot spune că avem un moral foarte bun înaintea derby-ului de sâmbătă și sperăm să-i batem”, a declarat Raul Cupu.
Pentru disputa cu SR, Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc nu se vor putea baza pe Tudor Tenică și Cristian Câșlariu, ambii accidentați. De asemenea, Cătălin Stoica de-abia a revenit la programul normal după o problemă medicală.