ACS Kids Tâmpa Brașov a obținut două victorii în prima etapa a Ligii Elitelor la U17 și U19. Astfel, la U17, gruparea „alb-albastră” s-a impus, cu 4-0, în deplasare, pe terenul celor de la LPS Bihorul Oradea. Golurile echipei antrenate de Florin Nistoroschi au fost marcate de Clinci (2), Plăiașu și Spătaru.

Și Kids Tâmpa U19 a avut un debut cu dreptul în noul sezon, câștigând cu 5-2, tot la Oradea, în fața celor de la LPS Bihorul din localitate. Pentru brașovenii antrenați de Ovidiu Mihai au marcat Tălmaciu (2), Alessandro, Niculcea, Bugnar.

„Au fost două jocuri bune, cu evolutii reușite atât la U17, cât și la U19. Suntem bucuroși că am început cu o victorie acest sezon, unul ce se anunță foarte greu pentru că avem parte de o serie cu adversari puternici. Ne vom pregăti însă foarte bine și cu plusul de experiență pe care îl aduc jucătorii ce au evoluat sau evoluează și la Liga a 3-a sperăm să facem o figură frumoasă și să terminăm cât mai sus”, a declarat Ovidiu Mihai.

Iată echipele folosite de Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai la Oradea:

ACS Kids Tâmpa Brașov U17: Roman – Cantauz, Mititelu, Stan, Bordea, Vasu, Tache, Spătaru, Vlad, Plăiașu, Clinci; au mai jucat: Coman, Vasile

ACS Kids Tâmpa Brașov U19: Botiș – Mușetescu, Bundea, Tolu, Goșman, Mitrică, Necula, Garvalov, Bugnar, Moldovan, Alessandro; au mai jucat: Roșu, Tălmaciu, Niculcea, Mureșan

La U16, Kids Tâmpa a avut etapă liberă, după ce AS FC City Iași s-a retras din campionat.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov