După amiază de august foarte frumoasă pentru ACS Kids Tâmpa. Echipa noastră de seniori a evoluat în turul secund al Cupei României, întâlnind, pe ICIM, concidatina SR. A fost un meci cu de toate, încheiat în cele din urmă cu victoria, la lovituri de departajare, a oaspeților noștri (8-7, 2-2 în timp regulamentar, 3-3 după prelungiri). Rămânem, însă, cu jocul bun al băieților noștri, cu atmosfera frumoasă din tribune și cu încurajările venite la final, de la tribuna a doua, în ciuda deznodământului,: „Tâmpa, Tâmpa!”.

Am revenit de fiecare dată

Adversarii au condus de trei ori, dar „urșii” au revenit de fiecare dată. Scorul a fost deschis printr-un autogol al lui Vlad Potecu (6), iar Andi Moldovan a egalat în minutul 30, stabilind scorul primei reprize. SR-ul a revenit în avantaj la jumătatea reprizei secunde (71), însă Dragoș Popa a egalat din nou, cu trei minute înainte de finalul primelor 90 de minute. În prelungiri, ne-am văzut din nou conduși pe tabelă, iar Fabi Dumitraș a trimis meciul la „loteria penalty-urilor”, în minutul 119. N-a fost să fie, pentru băieții noștri, care își încheie astfel, cu capul sus, prima lor participare în Cupa României, însă dau speranțe, cu evoluția lor, pentru campionatul Ligii a 3-a, care stă să înceapă.

  • Vasile Tatarciuc, antrenor ACS Kids Tâmpa: „Am trăit meciul la maximă intensitate. O evoluție bună pentru noi. Am dominat 70% din meci, spun eu, dar am încasat goluri pe greșeli personale. Jocul ne bucură, mai avem două săptămâni, sperăm ca la ora primului joc din campionat să fim apți din punct de vedere mental și fizic!”.
  • Ciprian Anghel, antrenor ACS Kids Tâmpa: „Un meci cu multe goluri, am fost conduși de fiecare dată, dar ne bucurăm că am revenit mereu. Păcat de această «loterie» a penalty-urilor. Suntem pe drumul cel bun. Nu am spus «Nu!» Cupei, dar noi ne pregătim pentru campionat. În proporție de 90% avem lotul pregătit pentru noul sezon”.
  • Nicolae Văduva, manager tehnic ACS Kids Tâmpa: „Un meci care a făcut o bună propaganda fotbalului din cadrul clubului nostru. Marea bucurie au reprezentat-o acei oameni de la tribuna a doua, câteva sute, care la final au aplaudat jucători și i-au încurajat strigând «Tâmpa, Tâmpa!». Aceasta este victoria noastră și sperăm să vină cât mai mulți oameni la meciuri de acum înainte!”.

*ACS Kids Tâmpa, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.