În perioada 5-8 august, ICIM-ul a găzduit ediția a 12-a Brașov Junior’s Cup destinată copiilor născuți în 2007 și mai mici. O competiție echilibrată, care a adus la start unele dintre cele mai buni echipe din țară la această categorie de vârstă: FCSB, LPS Suceava, Interstar Sibiu, CSA Steaua, LPS Galați și altele.

Grupa U15 a ACS Kids Tâmpa, antrenată de Cristi Cristea, a terminat competiția pe locul doi, după un parcurs de 7 meciuri în care au fost înregistrate 5 victorii, 1 rezultat de egalitate și o înfrângere: 8-0 cu CSȘ Târgu Neamț, 1-0 cu Progresul București, 1-1 cu FCSB Academy, 6-0 cu Atletic Ploiești, 2-1 cu CSA Steaua București, 1-0 cu Interstar Sibiu, respectiv 0-5 cu FCSB, în finala turneului.

„Urșii” au obținut și două premii individuale, Horia Grideanu fiind ales cel mai bun jucător al BJC, la această categorie, iar Andrei Albuțiu fiind golgheter.

„Un turneu util în care am încercat sa vedem la joc cât mai mulți copii. Am avut parte de adversari foarte puternici și meciuri foarte bune care ne-au ajutat sa facem o analiza corecta asupra nivelul actual al fiecărui jucător. Continuam pregătirea cu idei clare asupra lucrurilor pe care trebuie sa punem accent”, a declarat antrenorul Cristi Cristea.

  • Lot jucători ACS Kids Tâmpa, grupa 2007, la BJC 2021: Minea Rares, Pușcaș Rareș, Apostol Matei, Dinka Levi, Barnea Flavius, Grideanu Horia, Bordeanu Vlad, Marin Costin, Petrea Răzvan, Strașnic Ștefan, Ungureanu David, Barnea Vlad, Albutiu Andrei, Chiorean Tudor, Cimpoi Vlad, Milasan Raul, Hornet Cristi, Lengyel Edi, Mihaescu Dragoș, Daraban Andreas, Ichim Denis, Tirpe Dani, Matsumoto Mario.