Secția de volei de la ACS Kids Tâmpa Brașov este una care crește încet, dar frumos. Una care deja a început să-și facă un nume în voleiul brașovean, lucru demonstrat de rezultatele din campionat și nu numai. Antrenorul George Andrei a reușit să le insufle micilor voleibaliste îmbrăcate în alb și albastru un spirit de luptă, de învingător, care, împreună cu o muncă susținută la antrenamente și la meciuri, plus ambiție, nu pot decât să aducă rezutalele pe care toată lumea le așteaptă.

Ca în fiecare an, fetele mai au un model la antrenamente, pe Alexandra Ciucu, o brașoveancă crescută și formată de George Andrei, ce joacă în Divizia A la Știința Bacău. Alexandra vine de fiecare dată când are o pauză și se pregătește câteva zile cu sportivele de la Kids Tâmpa și le oferă din experiența sa de la cel mai înalt nivel (prima ligă de volei, echipa națională și cupele europene). Tânăra volebalistă s-a pregătit câteva zile cu fetele lui George Andrei, după care a plecat la Cluj, pentru două acțiuni ale echipei naționale, Golden League și Campionatul European.
„Vin întotdeauna cu bucurie să fac un pic de mișcare cu fetele de aici de la Kids Tâmpa. Chiar îmi face mare plăcere să stau cu ele, să le ajut, să le ofer un pic din experiența mea. Se vede că progresează de la vizită la vizită și asta nu poate decât să mă bucure. Sper să o țină tot așa și să obțină rezultatele pe care și le doresc. Voi reveni cu plăcere de fiecare dată”, a declarat Alexandra Ciucu.