Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii principali de la ACS Kids Tâmpa Brașov, a declarat că vrea ca echipa sa să se întoarcă cu toate cele 3 puncte din deplasarea de sâmbătă, de pe terenul Olimpic Cetate Râșnov, în primul joc oficial din 2021. „Ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe pe care am învins-o în tur. Sunt sigur că altfel vor sta lucrurile acum și ne va fi mai greu să ne apropiem victoria. Cei de acolo au un antrenor nou, au câștigat aproape toate jocurile amicale, evoluează acasă și cu siguranță vor da totul pentru a câștiga. Dar și noi am făcut o pregătire de iarnă bună, și tactic, dar și fizic, am rezolvat problemele de exprimare din tur și ne dorim să obținem victoria la Râșnov”, a spus Ciprian Anghel.
Tehnicianul „urșilor” a fost completat de unul dintre jucătorii săi, Bogdan Andrieș: „Va fi un joc destul de greu, dar venim după o pregătire bună și sunt sigur că vom face față cu brio. Am convingerea că vom trece peste toate problemele din tur și că vom arăta mai bine în partea a doua a campionatului”.
ACS Kids Tâmpa Brașov nu-i va avea în lot pentru meciul cu Olimpic Cetate Râșnov pe Cătălin Stoica accidentat și pe Andrei Mureșan suspendat.
Partida Olimpic Cetate Râșnov – ACS Kids Tâmpa Brașov este programată sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00.