Născut pe 10 iunie 2002, Raul George Cupu este fundaș central, a început fotbalul la CSM Făgăraș și apoi a întărit rândurile „urșilor”.

A fost antrenat, până acum, de Mircea Chelemen, Doru Farcaș, Ciprian Mardan, Bogdan Dragoș, Filip Marius, Ovidiu Mihai, Cătălin Voicu, Nicolae Văduva și Ciprian Anghel.

Este unul dintre băieții noștri care deja a terminat liceul, absolvind Colegiul National „Radu Negru” din Fagaras, profilul matematică-informatică. În prezent urmează cursurile Facultății de Educatie Fizica si Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania din Brașov.

Hobby-urile preferate….gamingul și fitness-ul.

Ține cu… FC Barcelona și FC Liverpool.

Starurile preferate… Carles Puyol și Sergio Ramos.

Antrenorul preferat… „Pep” Guardiola.

Visul lui Raul este… „să joc la unul dintre cele mai mari cluburi din lume”.

Deviza lui… „Lucrul cel mai important este să fii gata în orice moment, să sacrifici ceea ce eşti pentru ceea ce ai putea deveni”, citat din celebrul scriitor Charles Dickens.

„Fiind făgărașean, am facut multe sacrificii pentru a juca la acest club și la acest nivel. Sprijinit pe tot parcursul acestor ani de către tatăl meu, la vârsta de 9 ani m-am transferat la acest club, fiind nevoit să fac naveta aproximativ 130 de kilometri zilnic și punând alte activități în plan secund. Am suferit multe accidentări, însă acestea nu m-au oprit din drumul spre visul meu. Poate nu sunt cel mai talentat, dar știu că sunt printre cei mai muncitori și de aceea voi reuși să îmi îndeplinesc visul!”, ne mai spune fundașul nostru.

Pentru sezonul de primăvară, acestea își dorește... „să îmi ajuta echipa cât mai mult, făcându-mi datoria pe teren, să îmi cresc nivelul jocului, să reduc numărul greșelilor și, cel mai important, să rămân sănătos. Ca echipă, aș vrea să practicăm un fotbal plăcut ochiului, cu mai multe ocazii de a înscrie și cu mai multă siguranță în apărare. Cel mai important este să acumulăm puncte și să ieșim din zona fierbinte a clasamentului. Hai, «urșii»!”.