Adrian Hârlab. Un om care tot timpul are cuvintele la el și care și-a dedicat viața fotbalului. Un brașovean care a oferit multe pentru fotbalul de la poalele Tâmpei, dar și nu numai. O experiență mare în cel mai frumos sport de pe glob pe care o pune, de ceva timp, în slujba copiiilor și juniorilor de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Director tehnic al academiei de fotbal numărul 1 în județ și una din cele mai bune din țară, Adi Hârlab a acceptat cu mare drag propunerea de a-i ajuta pe Ciprian Anghel și Nicu Văduva în noua aventură numită Liga a 3-a. Una inedită pentru cei doi, cât și pentru clubul brașovean.
După o primă jumătate de campionat în cel de-al treilea eșalon fotbalistic pentru ACS Kids Tâmpa, „Nea Adi”, cum îl știe toată lumea, a oferit primele impresii. „Facem parte dintr-o serie foarte interesantă, unde am văzut un fotbal plăcut ochiului din partea majorității echipelor. Un lucru bun pentru copiii noștri, care au avut doar de învățat. Este păcat că nu am reușit să adunăm mai multe puncte”, a spus Adrian Hârlab, care a continuat: „A fost o primă parte de campionat în care am suferit mult. Am avut mulți jucători accidentați, astfel că am fost nevoiți să improvizăm cu copii de la grupe mai mici, care nu au reușit să facă față fizic. În plus, lipsa noastră de experiență ne-a făcut să pierdem puncte foarte ușor”.
Directorul tehnic al „urșilor” a evidențiat și câteva aspecte pozitive la tânăra sa echipă: „Am făcut și destule jocuri bune, chiar foarte bune, cu Olimpic Cetate Râșnov, cu Astra Giurgiu și cu CSO Blejoi, chiar dacă ultimul l-am pierdut. Au fost jocuri în care am arătat atitudine, determinare, voință, iar asta s-a văzut foarte bine. Consider că, dacă am fi fost un pic mai atenți, am fi avut cel puțin 4-5 puncte în plus. În meciurile cu Plopeni, cu KSE Tg. Secuiesc, cu Corona sau cu Sepsi, nu am jucat rău, dar am simțit că am fi putut mai mult. Avem noroc că pauza dintre tur și retur este una destul de mare, astfel că avem timp suficient să încercăm să reglăm ce nu a funcționat în prima parte a campionatului”.
Adrian Hârlab a mai spus că se bucură că fotbalul brașovean are din ce în ce mai multe reprezentate: „Mi-a plăcut să văd din nou derby-uri pe ICIM, dar și jocuri între echipe din Brașov, ca altădată. Am început bine, cu un succes contra celor din Râșnov, la capătul unui joc bun. Nu ne așteptam să avem o partidă așa reușită la prima evoluție acasă, în Liga a 3-a. Apoi, a venit deplasarea de pe «Tineretului», cu SR, unde cât am jucat 11 la 11 am făcut-o bine. Dar a venit eliminarea lui Mihăilă și s-a rupt tot jocul pentru noi. În ultimul derby, contra Coronei, acasă, am avut iar evoluție bună, dar am fost privați de un penalty clar pe care l-am avut și poate altul ar fi fost rezultatul final. A fost o primă jumătate de campionat și cu bune și cu rele pentru noi, dar suntem încrezători că vom fi mai puternici anul viitor”.