ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut meciul din etapa a 10-a a Ligii a 3-a (Seria 5), 0-1 (0-1) cu Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe, disputat vineri după amiază pe stadionul ICIM. Unicul gol al partidei a fost marcat de Lorand Fulop, în minutul 24.

„A fost un meci echilibrat, decis de inspirația lui Fulop, la acea fază a golului. Facem greșeli lejere în apărare și nici nu reușim să marcăm suficient, cam așa aș descrie eșecurile pe care le-am suferit în această toamnă. Strict la acest meci a contat și terenul greu, pentru că tinerii noștri jucători sunt lipsiți de forță, pe când la cei ai lui Sepsi, chiar dacă și ei destul de tineri, s-a văzut că mulți dintre ei fac parte din angrenajul primei lor echipe. De altfel, la forță și la nivel tactic este nevoie să lucrăm mult în această pauză de iarnă, pentru că altfel, am arătat potențial și nici nu am fost departe de a obține mai multe puncte, în destule dintre partide. O experiență bună pentru noi, per total, și sunt sigur că vom arăta mai bine, din toate punctele de vedere, la primăvară”, a declarat antrenorul Ciprian Anghel.

„S-a văzut lipsa de prospețime în atac, a contat și absența suspendaților Zota și Kerekes, principalii noștri oameni când vorbim de faza ofensivă. Cred că jucătorii noștri trebuie să se responsabilizeze ceva mai mult, li s-au creat condiții destul de bune să se poată exprima. Au talent, dar trebuie să aibă și mai multă atitudine, pentru a crește și a face pasul către un nivel superior Ligii a 3-a”, a precizat și Adrian Hârlab, director tehnic al ACS Kids Tâmpa.

Din lotul brașovenilor au lipsit Zota, Kerekes (ambii suspendați), Andrieș, D. Popa, Dumitraș, Câșlariu și Țuțu (accidentați).
Pentru oaspeți au evoluat șapte jucători din lotul primei echipe – L. Fulop, Csiszer, A. Dumitrescu, L. Kovacs, V. Mitrea, A. Markovic, G. Dragomir, iar experimentatul jucător slovac Gal-Andrezly a fost rezervă.
Înaintea pauzei de iarnă, ACS Kids Tâmpa ocupă locul 10 în Seria 5 a Ligii a 3-a, cu 6 puncte. Campionatul se va relua la jumătatea lunii martie 2021.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe 0-1 (0-1)

Kids Tâmpa Brașov: Bărăgăoană – Sburlea, Mihăilă, Cupu, Enache (80 Tenică) – Moldovan (91 Roșu), Marin (91 Mitrică) – Moroie (67 Garvalov), Crihan, Stoica – Mureșan (67 Țolu)

Sepsi 2: Szanto – Deak, Păun, Dumitrescu, Csiszer – Kovacs (69 Berde), Markovic – T. Santa (69 Kocsis), V. Mitrea (46 G. Dragomir) , L. Fulop – Veress (89 L. Santa)