O săptămână nu tocmai bună pentru echipele ACS Kids Tâmpa Brașov. După eșecul din derby-ul cu AS SR Municipal Brașov în Liga a 3-a, „urșii” nu au reușit nici în Liga Elitelor să câștige. Gruparea brașoveană a pierdut ambele meciuri de acasă contra celor de la Concordia Chiajna cu același scor, 2-4. La Kids Tâmpa U19 a marcat Țolu, iar celălalt punct a fost un autogol, pe când la U17 au înscris Mușetescu și Clinci.

„Săptămâna asta nu a fost a noastră, cum se spune. Nu am avut nici noroc, dar nici evoluțiile pe care le așteptam. Am făcut multe greșeli și în Liga a 3-a și în Liga Elitelor, iar la acest nivel totul se vede imediat pe tabelă. Vom munci mai mult și vom încerca să remediem ceea ce nu a mers și să ne prezentăm mai bine în meciurile următoare”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Ciprian Anghel.
Pentru runda următoare, programată pe 17 octombrie, cele două formații Kids Tâmpa, cea de U19 pregătită de Ciprian Anghel și Nicu Văduva și cea de U17 antrenată de Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai, au stabilite jocuri în deplasare, cu LPS Buzău.