ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit un succes important pe terenul celor de la FC Voluntari în etapa a 2-a a Seriei de Est din Liga Elitelor U17. Brașovenii, pregătiți de Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai s-au impus la scor, 3-0 (0-0), în fața ilfovenilor, la capătul unui meci foarte bun. Pentru „urși” au marcat Eduard Lambrinoc și Ionuț Roșu, ultimul cu o „dublă”.

„A fost un joc pe care l-am controlat în totalitate. În prima repriză nu am avut luciditatea necesară de a finaliza cu gol ocaziile avute. De aceea și scorul de 0-0 de la pauză. În partea a doua schimbările pe care le-am efectuat au adus un plus echipei și asta s-a văzut și pe tabelă. Putem spune că suntem pe 0 acum. De acum încolo trebuie să creștem de la joc la joc și să începem să adunăm puncte”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ovidiu Mihai.
Din păcate, cei mai mari dintre „urși”, cei de U19, au pierdut cu 0-2 pe terenul celor de la FC Voluntari. Elevii cuplului Ciprian Anghel-Nicu Văduva nu s-au regăsit și au făcut un joc mai modest, fără prea multe realizări. De remarcat, însă, în echipa noastră a debutat, la această categorie de vârstă, Tudor Botiș, un portar născut în 2005.
În runda următoare, programată pe 11 octombrie, Kids Tâmpa Brașov va juca acasă, împotriva Concordiei Chiajna.