În perspectiva debutului clubului nostru la seniori, în echipa cu care vom începe campionatul Ligii a 3-a au fost aduși doi jucători noi.

Primul dintre ei este Alexandru Țuțu, mijlocaș în vârstă de 26 de ani care s-a format la centrul de copii și juniori al lui FC Brașov. „Ni l-am dorit foarte mult pe Alex, cu care am lucrat pe vremea când el era junior. Consider că este jucătorul în jurul căruia putem construi o echipă care să aibă o exprimare frumoasă în primul nostru sezon la seniori și alături de care pot progresa și mai tinerii lui colegi”, a spus Nicolae Văduva, unul dintre cei doi antrenori ai echipei noastre de seniori. De-a lungul timpului, cel poreclit „Deco” a mai evoluat pentru SC Bacău, Corona Brașov, SR Brașov, Sepsi Sfântu Gheorghe, AFC Hărman și Olimpic Cetate Râșnov.

Cel de-al doilea nume nou din lotul pregătit de Ciprian Anghel și Nicolae Văduva este Marian Kerekes, atacant în vârstă de 24 de ani care vine de la Cetatea Homorod. „Este un jucător cu potențial bun, dar și cu un caracter frumos. Ne vom baza pe mobilitatea lui în teren și sperăm să fie un câștig real pentru echipă, dar și un exemplu pentru mai tinerii lui colegi”, a precizat și Ciprian Anghel.