Sâmbătă s-a desfășurat etapa 2 a playoff ului Ligii Elitelor U15 și U16. Oaspeți pe ICIM au fost cei de la Sepsi Sfantu Gheorghe la U16 și CSA Steaua la U15.
 
După două meciuri frumoase, echipele Kids Tâmpa au terminat neînvinse, U16 obținând cele trei puncte, dupa ce au câștigat cu 2-0, iar cei meci remizând, 1-1. La finalul partidelor, antrenorul Cristi Cristea a declarat: “Au fost două meciuri încinse. La U16 a fost un meci de luptă, fără prea multe ocazii, un joc pe care l-am câștigat prin forța grupului și atitudine. Sunt importante cele trei puncte dar trebuie să fim conștienți că sunt multe aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim. La U15 am jucat cu echipa pe care noi o considerăm cea mai bună a seriei. A fost un joc frumos, deschis, cu ocazii multe de ambele părți. Am deschis scorul dar am fost egalați, pe final, in urma unei nesincronizări. Totuși este un rezultat echitabil. Astfel de meciuri ne ajută să creștem, trebuie să analizăm bine jocul la ambele grupe și să încercăm să fim mai buni de la meci la meci!”
 
🔵Elită U16
Kids 🆚 Sepsi OSK
2-0 (0-0)
Au marcat
Giurgiu Andrei ⚽
Matsumoto Mario ⚽
Lot jucatori: Ciubotaru Gabi, Bodeanu Cătălin, Ungur Matei, Petrea Răzvan, Romanes Philip, Giurgiu Andrei, Boga Robert, Matsumoto Mario, Dogaru Darius (55′ Vasile Dani), Constantinescu Cristi (65′ Pascu Dragoș), Tronciu Leo (60′ Laszlo Robert).
Rezerve neutilizate: Dragomir Raul, Bosioc David, Bordean Denis, Barnea Flavius
 
🔵U15 elită
Kids 🆚 CSA Steaua București 1-1 (0-0)
A marcat: Taropa Cosmin ⚽
Lot jucatori: Alecu Sebastian, Trofin Teo, Pora Andrei, Drăgan Darius (45’Munteanu Edi), Purnavel David, Stratulat Andrei, Muraru Luca, Dragomir Darius, Gogonea Cristi (60′ Lupașcu Mihnea) Bobaru Mihai, Taropa Cosmin (70′ Apetre Darius).
 
🔵 Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov