Clubul are în acest moment trei echipe calificate în playoff, la U15, U16 și U19!  De precizat este că și echipa de la U17 a fost la un pas de calificare, dar a pierdut “la mustață” biletul pentru playoff.

Echipa de tineret de la Kids Tâmpa s-a calificat, duminică, de pe locul 3, în playoff, după ce a învins cu 3-0, în deplasare, pe Viitorul Cluj. Performanța băieților noștri este cu atât mai important cu cât ei sunt singurii care au reușit să câștige cu ocupantele locurilor 1 și 2.
Liviu Negoiță, antrenor U19: A fost un meci greu, deși dacă e să ne luăm după scor, nu pare. Ne mai trebuia un singur punct ca să obținem calificarea și am plecat la Cluj, hotărâți să ne luptăm să o și obținem. Am demonstrat că prin multă muncă putem visa la lucruri mari. Sunt mândru de băieți și îi felicit pentru determinarea de care au dat dovadă și pentru întreg parcursul de până acum. Am avut un start de sezon foarte bun, și chiar dacă am obținut în ultima etapă această calificare, nu trebuie să uităm că suntem singura echipă care a bătut locul 1 și locul 2, și cu puțin noroc, puteam chiar să ne clasăm pe poziția a doua la final. Greul abia acum începe, dar am încredere în băieți, sunt sigur că se vor pregăti bine în continuare pentru a se lupta meci de meci și în playoff”.
Viitorul Cluj – Kids Tâmpa 0 – 3
Au marcat: Moldovan `45+1, Clinci `58, Plăiașu `67
Kids Tâmpa: Tudor Roman – Cristian Horjea (`46 Cosmin Clinci), Eduard Szasz, Caius Bordea, Alexandru Rojniță, Vlad Mario, Sebastian Șerban (`56 Paul Baican), Andrei Moldovan (`83 Marian Comăniciu), Rareș Plăiașu, Cosmin Goșman (`68 Flavius Clinciu), Răzvan Zota (`46 Rareș Sburlea).
Rezervă: Rareș Minea.
Antrenori: Liviu Negoiță, Ionuț Murariu (antrenor cu portarii).