Munca începută în urmă cu patru luni, de când la secția de handbal a fost adus antrenorul Florin Paraschiv, în poziția de director tehnic, începe să dea rezultate.  Kids Tâmpa a câștigat la junioare 1 cu scorul de 36-28, meciul jucat în deplasare cu CSȘ Ploiești, având în teren o echipă mult mai tânără, care nu îndeplinește criteriile de vârstă pentru J1. Chiar dacă în clasament Kids Tâmpa va fi depunctată, rezultatul de pe tabelă arată că strategia aleasă, și anume de a oferi jucătoarelor noastre, șansa de a juca și acumula experiență, este una bună. La junioare 2, Kids Tâmpa a câștigat cu 36-30 meciul cu CSȘ Sighișoara, de asemenea, după un joc foarte bun. Junioarele 3 au pierdut cu 32 – 15 meciul cu Sporting Ghimbav, însă Kids Tâmpa a avut în lot o echipă formată în mare parte din junioare 4.

La finalul weekendului de handbal, Florin Paraschiv, directorul tehnic al secției de handbal, a făcut un scurt rezumat la fiecare categorie de vârstă.

Junioare 1: “A fost un weekend mulțumitor din punct de vedere al rezultatelor, dar mai ales în ceea ce privește evoluția fetelor. Junioarele 1, care sunt de fapt, echipa de junioare 2, întărită cu patru sportive foarte talentate, născute în 2006, au controlat autoritar jocul de la Brazi, cu CSȘ Ploiești. Mă bucură faptul că începem să înțelegem și să aplicăm concepția de joc pe care am gândit-o. Unul dintre obiective, jocul cu extremele a fost îndeplinit cu succes, acestea marcând 18 goluri din totalul de 36, ceea ce mă bucură foarte tare. Meritul principal este al jucătoarelor de la linia de 9 metri, care au reușit, prin acțiunile lor, sa le pună în valoare”.

Junioare 2: “Junioarele 2 au făcut, probabil, cel mai bun și mai complet joc de când sunt eu la echipa. Am văzut în acest joc determinare, ambiție, sacrificiu, inteligență, camaraderie, viteză, decizie și efort maximal. Cam acestea au fost în linii mari, ingredientele reușitei. Sunt multe de pus la punct, dar am mare încredere că împreună cu Cristina Marin și Mircea Olteanu le vom rezolva, și în câteva luni vom fi acolo unde ne dorim”.

Junioare 3: “Și aici, noi am jucat cu echipa de junioare 4 în care au mai fost și câteva fetite născute în 2010. Am pierdut în fața unei echipe mai bune și mai experimentată, la acest moment. Dar…asta nu înseamnă că nu putem crește. Potențial există, dar primul lucru pe care trebuie să-l rezolvăm este jocul în ECHIPĂ. Trebuie să înțeleagă că la un club sportiv și în sportul de performanță, nu mai suntem în curtea școlii. Nu sunt îngrijorat, avem sportive talentate, știm ce avem de făcut, avem un staff foarte tânăr și tot timpul să construim o echipă competitivă”.