Echipa de liga 3, Kids Tâmpa, a remizat pe teren propriu, cu Ciucaș Tărlungeni, scor 1-1 (0-1). Scorul a fost deschis de oaspeți care au marcat prin Galborcea, în minutul 26, în vreme ce Kids Tâmpa a egalat din penalti, în minutul 86, prin Iulian Nechita. 
 
La finalul partidei, antrenorul Liviu Negoiță a declarat că după aspectul jocului, rezultatul a fost echitabil. “Consider că azi am câștigat un punct. Am avut o primă repriză în care am fost lenți, am jucat prea mult în lateral și nu am pus în dificultate adversarul. În a doua repriză am încercat să punem presiune, am avut ocazii, am reușit să și marcăm și una peste alta, pot spune că rezultatul este echitabil. Sper să învățăm din această sincopă și sperăm ca etapa viitoare sâ câștigăm trei puncte, așa cum ne-am dorit, de altfel, și astăzi”.
Kids Tâmpa: Aby Popa- Daniel Necula, Rareș Sburlea, Cosmin Stăncuțu (‘’70 Caius Bordea), Alexandru Rojniță, Răzvan Iorga (‘70 Carlo Danciu), Andrei Moldovan, Ștefan Nicolau (‘32 Șerban), Iulian Nechita, Rareș Plăiașu (‘32 Antone), Răzvan Zota.