Handbalul de la Kids Tâmpa a debutat în acest weekend, în noua ediție de campionat, cu o victorie, la junioare 3 și două înfrângeri, dintre care una la limită, la junioare 1 și 2.

Micuțele noastre handbaliste de J3 au câștigat fără probleme partida cu CSS Dinamo Brașov, scor 24-12 (11-4), în vreme ce la J1, echipa a pierdut cu 40-33 (22-14) meciul cu CSȘ Ploiești. La J3, Kids Tâmpa a fost foarte aproape de o surpriză, la Făgăraș, însă din păcate, la final, scorul a fost favorabil gazdelor cu 29-28, deși în prima repriză, fetele noastre au intrat la vestiar cu două goluri avans, 14-12.

Florin Paraschiv, director tehnic al secției de handbal: ”   A fost un weekend plin de emoție pentru fetele noastre. Le-am simțit că unele sunt copleșite de faptul că vor lua startul în noul campionat și că vor fi în teren, pentru că nu toate sunt încă obișnuite cu statutul de titulare pe post. Cu toate acestea, eu sunt mulțumit, însă, recunosc, mi-aș fi dorit în primul rând pentru ele să reușească la junioare 2, măcar un egal, dacă nu chiar o victorie. Au fost acolo, aproape, și puteau obține acest lucru, dacă nu apărea teama de a câștiga. Avem nevoie să antrenăm mental acest lucru, pentru că, iată, s-a simțit încă din prima etapă că emoțiile mari ne pot costa. Eu sunt mândru de ele, am mare încredere în toate echipele, știm foarte bine că noi suntem în costrucție și că pe lângă rezultate bune vom avea și unele nefavorabile, dar cu toate acestea, atunci când suntem aproape pe tabelă și avem șansa de a câștiga un joc, trebuie să strângem rândurile și să ne mobilizăm mai bine. Degeaba conducem aproape tot meciul, degeaba ne sacrificăm, pentru că avem cinci jucătoare accidentate, dacă nu știm sau nu putem să gestionăm situațiile limită. Asta se învață în timp, dar am mare încredetre că o vor învăța și că la finalul sezonului vom fi mândri de ce am realizat împreună. Îmi felicit oamenii care au muncit în acest weekend, pentru a fi alături de echipe, și anume Cristina Marin, Alina Roiu și Gabriela Văduva, și le mulțumesc pentru implicare. Mergem înainte cu și mai multă seriozitate, pentru că avem un sezon lung în față”.