Echipa de tineret a Kids Tâmpa a luat startul în Liga Elitelor, cu un meci jucat jucat duminică, pe stadionul Tineretului, în compania campioanei Universitatea Cluj. Deși au făcut un joc bun, în care au avut multe ocazii de a marca în două dintre situații mingea lovind bara, Kids Tâmpa a înregistrat primul eșec, cu scorul de 2-0.

La finalul partidei, Liviu Negoiță, antrenorul principal al echipei de tineret a declarat că în ciuda rezultatului este mulțumit de jocul făcut de băieți, fiind de părere că un rezultat de egalitate era echitabil. A fost un început de campionat în care am întâlnit în prima etapă echipa campioană. Cred că ne-am ridicat la nivelul lor de joc, iar asta s-a văzut în teren. Am avut mai multe ocazii de a înscrie, iar rezultatul de 2-0 este injust, un scor de egalitate era echitabil. Încă plătim pentru naivitatea pe care o avem, luăm goluri foarte ușor, apoi dominăm jucul de la un capăt la celălalt. Dincolo de rezultat, sunt mulțumit de jocul făcut de băieți, iar acum nu ne rămâne decât să ridicăm capul si să mergem înainte, că sezonul abia a început. Sperăm ca la următorul joc să obținem și primele trei puncte în liga de tineret”, a punctat tehnicianul de la Kids Tâmpa.

“În condițiile în care am întâmpinat atâtea probleme, sunt mândru de angajamentul băieților”

În al doilea meci al zilei, s-au întâlnit cele două echipe de la U17, de la Kids Tâmpa și Universitatea Cluj, oaspeții reușind să ia toate punctele puse în joc, în urma victoriei cu 3-0. Din păcate, partida a fost una cu ghinion pentru Costin și Bordeanu, care s-au accidentat și au fost fost nevoiți să iasă din teren, Kids Tâmpa rămânând fără fundași centrali în joc. Acest fapt a dat astfel ocazia oaspeților să înscrie cu mai multă ușurință încă două goluri. “Așa cum se știe, am avut în față, în prima etapă de campionat, o echipă de tradiție din fotbalul românesc, care sezonul trecut a ieșit campioană. În aceste condiții, ne așteptam la un meci greu, dar cu problemele întâmpinate pe parcursul jocului, s-a transformat într-unul și mai greu. Am făcut o primă repriză foarte bună din punct de vedere tactic, baieții au respectat planul jocului și printr-un presing avansat au reușit să recupereze mingi în terenul advers. Ghinionul a făcut ca în minutul 22 să avem prima accidentare și să fim nevoiți să îl schimbăm pe Costin, iar asta ne-a creat ceva probleme, înainte de pauză primind și gol. A doua repriză am început-o bine, cu aceeași presiune, dar din pacate am fost fortați să-l schimbăm pe Ungur pentru că jucase și sâmbătă, la U16, toate 90 de minute, iar peste toate acestea, în minutul 64 a urmat a doua accidentare, a lui Bordeanu, care ne-a lăsat fără fundași centrali pe teren. Cu toate acestea, în condițiile în care am întâmpinat atâtea probleme, eu sunt foarte mândru de angajamentul de care au dat dovadă băieții, și consider că acest joc o sa ne facă mai puternici pentru meciurile următoare”, a spus Ovidiu Mihai, antrenor la grupa U17 a Kids Tâmpa.

 

Liga Elitelor Tineret
Kids Tâmpa 🆚 Universitatea Cluj 0-2
Au marcat: Nagy 9 și Gorgota 46

Kids Tâmpa: Roman – T

udor, Horjea (80 Szasz), Sburlea (80 Necula), Bordea, Rojniță – Șerban, Vlad, Spătaru- Plăiașu, Tenică (46 Clinci), Goșman (87 Croitoru).
Rezerve: Drăghici, Otvoș, Croitoru, Szasz, Necula, Clinci, Baican.

Universitatea Cluj: Chirilă – Chinteș, N. Pop, Tudorache, Călugăr – Pojar, Gorgota, Bota- Stanciu, Baciu, Nagy.
Reverve: Perju, A. Pop, Muresan, Curcă, Tripon.

Liga Elitelor U17
Kids Tâmpa U17 🆚 Universitatea Cluj 0-3
Au marcat:Crișan 38, Coța 58 și 86.

Kids Tâmpa: Minea, Daraban, Bordeanu (64 Ichim), Costin (23 Ungur, 60 Petrea), Grideanu, Necsuta (45 Giurgiu), Barnea, Ungureanu, Tirpe, Gafton, Hornet (60 Tronciu).

Universitatea Cluj: Enache, Opriș, Ivan, Gaiu, Lambru, Rațiu, Horvat, Crișan, Tout, Vitan, Cislariu.
Rezerve: Gorbai, Tănăsescu, Spîrleanu, Vlad, Coța.