ACS Kids Tâmpa Brașov a avut un debut nefericit în noul sezon. „Urșii”, conduși de pe margine de Liviu Negoiță, au fost eliminați din Cupa României după ce au pierdut, acasă, 2-6 (0-3), cu Olimpic Zărnești, în primul tur al competiției. Un meci în care experiența superioară a zărneștenilor și-a spus cuvântul. Tinerii fotbaliști ai echipei „alb-albastre” au încercat să joace, să ofere o replică bună adversarilor mai bine cotați și au reușit în multe momente să pună presiune la poarta oaspeților, dar relațiile de joc încă suferă. Totuși, „urșii” au marcat două goluri prin Iulian Nechita și au mai ratat și alte situații bune de a înscrie.

„Am întâlnit un adversar bun, cu o experiență importantă la nivel de Liga a 3-a. Am încercat să jucăm, să le punem probleme. Au fost momente în care am reușit asta. Din păcate, am suferit pe faza defensivă și la finalizare și de aici diferența de pe tabelă. Încă suntem în căutarea unui prim 11, mai avem de lucru la relațiile de joc. Vom încerca să rezolvăm problemele până la primul joc din campionat și să ne îndeplinim obiectivul propus”, a declarat antrenorul principal al Kids Tâmpa, Liviu Negoiță.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Olimpic Zărnești 2-6 (0-3)
A marcat pentru Kids Tâmpa: Iulian Nechita (min. 54, 90+3)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Necula, Stăncuțu, Sburlea, Negotei (min. 46 Rojniță) – Șerban (min. 85 Vlad), Goșman – Tenică (min. 46 Zota), Nicolau (min. 85 Ungureanu), Plăiașu (min. 59 Clinci) – Nechita
Antrenor: Liviu Negoiță
Team manager/antrenor cu portarii: Ionuț Murariu
Stadion: ICIM

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov