ACS Kids Tâmpa Brașov seniori a disputat, la Tărlungeni, al doilea test al sezonului de pregătire. Adversară, nou-promovata în Liga a 3-a, Ciucaș Tărlungeni. A fost o partidă echilibrată, între două echipe bune, care s-a încheiat cu succesul gazdelor cu 4-2 (1-1). Golurile „urșilor” au purtat semnătura lui Răzvan Zota și Tudor Tenică.

„O partidă bună de pregătire. Dacă în prima repriză am dominat și am avut multe ocazii, inclusiv un penalty ratat la 1-0, în partea a doua nu am fost ceea ce trebuie. Este evident că mai avem mult de lucru și că trebuiesc reglate multe aspecte, dar sunt un om ambițios și nu mă las cu una cu două. Vom mai avea destule ocazii în care să facem reglajele necesare pentru a ne apropia cât mai mult de ceea ce îmi doresc eu de la băieți”, a declarat antrenorul principal al Kids Tâmpa Brașov, Liviu Negoiță.

Negoiță, secondat de Ovidiu Mihai și Cristian Cristea, a folosit următorii jucători la Tărlungeni:
Kids Tâmpa prima repriză: Drăghici – Necula, Bordea, Sburlea, Roșniță, Șerban, Goșman, Nicolau, Plăiașu, Zota, Nechita;
Kids Tâmpa repriza a doua: Roman – Horjea, Bejenaru Stăncuțu, Negotei, Moldovan, Vlad, Croitoru, Tenică, Clinci, Baican.
Kids Tâmpa va mai juca miercuri, cu ACS Steagul Roșu Brașov, și sâmbătă viitoare cu Muscelul Câmpulung. De asemenea, pe 2 august „urșii” vor evolua în Cupa României, după care vor mai avea un test cu Metalul Buzău.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov