Secția de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov și-a continuat „aventura” europeană cu un concurs foarte puternic în Ungaria: Circuitul European Olimpici 2023. O competiție ce a avut loc la Bekescsaba și care a adunat 665 de sportivi din 7 țări: Ungaria, România, Slovenia, Serbia, Bulgaria, Ucraina și Austria.

„Pentru noi a fost încă o experiență utilă în drumul nostru de a ajunge să fim printre cei mai buni. O oportunitate foarte bună de a ne măsura forțele cu unii din cei mai buni spadasini de pe continent. Sportivii noștri s-au descurcat onorabil, au avut evoluții apreciate de specialiști. Vom mai avea prezențe la astfel de competiții pentru că ele ne ajută enorm să creștem și să să ne îndeplinim visele”, a declarat antrenorul-coordonator al secției de scrimă de la Kids Tâmpa Brașov, Sorin Mladin.

Cel mai bune rezultate la Circuitul European Olimpici au fost obținute de Horia Mladin (locul 8 la U14) și Andrei Stoica (locul 9 la U11.)
Sorin Mladin s-a bazat pe următorii sportivi la Bekescsaba: Horia Mladin, Diana Mathe, Ilinca Marinescu, Thea Bârligă, Albert Man, Yasmina Ilie, Andrei Stoica, Vlad Taropa și Ilarian Mihai.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov