*Un nume important din handbal ni se alătură, Florin Paraschiv este noul coordonator tehnic al echipelor noastre

  1. Ne întoarcem de la București cu încă o victorie, 36-27 (16-14) cu CT Media, în etapa cu numărul cinci din Grupele Speranță ale Campionatului Național de junioare 2. Astfel, fetele noastre sunt la doar un pas de accederea în turneul final Speranță, la această categorie de vârstă.

Cu acest prilej, anunțăm bucuroși faptul că ni s-a alăturat un nume important al handbalului românesc, Florin Paraschiv. Antrenor cu o experiență de decenii “în spate”, deținător al licenței “EHF Pro”, dar și renumit cadru didactic universitar, doctor în Științe ale Educatiei, domnul profesor este noul director tehnic al secției noastre de handbal.

“Am acceptat propunerea de a coordona grupele de la secția de handbal cu speranța că vom reuși să dezvoltam acest proiect, astfel încât în 2-3 ani sa formam echipe competitive la toate categoriile de vârstă! Suntem conștienți că în acest moment este foarte greu să concurăm cu echipe precum Corona sau Sepsi-SIC, dar vom învăța de la cei care sunt mai buni decât noi, în acest moment! Obiectivul principal îl reprezinta dezvoltarea individuală a fiecărei sportive și abia apoi formarea unor echipe puternice. În acest moment, nu rezultatele imediate sunt o prioritate. Sunt convins că vom reuși să avem și performanțe, dar ne dorim ca acestea să fie o consecință firească a pregătirii la cel mai înalt nivel! Un alt obiectiv este de a forma, în timp, o echipă de senioare (formată preponderent din sportive crescute de noi) care să activeze în Divizia A, asigurând astfel o tranziție mai ușoară și firească de la junioare la senioare. Din ce am observat în cele 3-4 săptămâni de când sunt la acest club, sunt create premisele necesare pentru a reuși! Potențial uman există, resurse materiale și financiare sunt, asa ca nu trebuie decât să punem în aplicare strategia gândită, să ne ținem de ea și să muncim mult, foarte mult!”, a declarat prof. Florin Paraschiv.

“Suntem mândri și bucuroși de venirea dânsului în echipa Tâmpa. Este clar că fetele noastre au evoluat sub bagheta magică a lui “Profu’”, drept dovadă și rezultate ultimelor două meciuri”, a punctat și Gabriela Văduva, coordonator al secției de handbal a ACS Kids Tâmpa.

Sâmbătă, în ultima etapă, avem meci decisiv pentru calificarea în turneul final Speranță. Fetele noastre vor întâlni CSȘ2 București, tot în deplasare, iar o mult dorită victorie le-ar duce în ultimul act al campionatului. Succes!

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov