În perioada 3-7 mai, la Sibiu s-a desfășurat turneul final la categoria junioare 2, perspectivă, pe care ACS Kids Tâmpa l-a încheiat pe podium. Formația noastră i-a avut ca adversari pe EX 4 Volei Bucureşti, Super Volei 2017 Oradea, CSȘ Sibiu, CSȘ Târgu Jiu și Axiopolis Cernavodă.

Debutul a fost unul doarte bun, 3-0 cu echipa din București, apoi am pierdut dramatic duelul cu trupa din Oradea, după ce am condus cu 2-0 la seturi și cu 20-16 în setul trei, însă adversarul a remontat jocul, iar rezultatul avea să ne coste pierderea locului doi la general. A urmat o înfrângere cu 3-0 în fața gazdelor, care au dominat clar întreg turneul, pentru ca apoi să ne apropiem victoriile cu echipele din Târgu Jiu și din Cernavodă, prima dintre ele fiind decisivă pentru clasarea pe locul trei.

“Per total, echipa a funcționat bine, s-a prezentat bine la toate capitolele. Un moment de imaturitate și relaxare a făcut să nu putem încheia pe locul secund. Felicit întreaga echipă, dar și părinții, care ne-au încurajat frenetic în fiecare moment! A fost un turneu reușit, încheiat cu un rezultat de succes, care ne dă optimism pentru viitor și sperăm că în stagiunea viitoare să terminăm cel puțin la fel de bine!”, a declarat George Andrei, antrenorul echipelor de volei ale ACS Kids Tâmpa.

Ne întoarcem de la Sibiu și trei premii individual, Miruna Irimia fiind unul dintre cei mai buni centri din toată competiția, iar Alisia Milu și Elena Săuelscu primind premii speciale acordate jucătoarelor de perspectivă, ceea ce le conferă un moral foarte bun pentru comportamentul lor sportive viitor.

Felicitări tuturor!

  •  Lot ACS Kids Tâmpa, junioare 2
  • Stan Maria-Valentina, Săulescu Elena, Irimia Miruna-Ștefania, Bocăneț Andreea, Lilu Alisia-Mihaela, Crîșmaru Maria, Piu Ștefania, Chiriță Cătălina, Bică Daria.