ACS Kids Tâmpa Brașov a obținut un succes foarte important, acasă, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc, în play-out-ul Ligii a 3-a, seria C5. „Urșii” s-au impus cu 4-1 (0-1), în fața covăsnenilor, după o a doua repriză foarte bună. Dacă la pauză oaspeții au fost în avantaj, în partea a doua a existat doar o singură echipă pe teren: Kids Tâmpa. Elevii lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au reușit să întoarcă rezultatul în favoarea lor în doar 60 de secunde. Mai întâi, în minutul 63, Raul Negotei a executat foarte bine un corner, iar Rareș Sburlea a marcat cu capul din 8 metri. Peste doar câteva secunde, Răzvan Zota a luat o acțiune personală și a înscris din câțiva metri, aducând o liniște mult așteptată. 3-1 s-a făcut în minutul 73, când Iulian Nechita a înscris din interiorul careului. Rezultatul final a fost stabilit de David Bugnar, cu un șut de la 20 de metri în kinutul 90+1.

„O victorie mare, foarte importantă, împotriva unuia din adversarii direcți în lupta pentru rămânerea în Liga a 3-a. Dacă în prima repriză exprimarea în teren nu a fost ceea pe care o așteptam, în partea a doua am arătat altfel, aproape de ce ne dorim noi, astfel că cele 4 goluri au vent firesc. Era foarte important să luăm cele 3 puncte astăzi și mă bucur că am reușit asta. Este pentru prima dată când reușitm să legăm 3 victorii la rând în Liga a 3-a. Acum ne concentrăm pe derby-ul de la Zărnești, unul ce se anunță «foc»”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

ACS Kids Tâmpa Brașov – KSE Tg. Secuiesc 4-1 (0-1)
Au marcat pentru Kids Tâmpa: Sburlea (min. 63), Zota (min. 64), Nechita (min. 73), Bugnar (min. 90+1)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Murariu – Stoica, Potecu (min. 90 Bordea), Sburlea, Negotei – Șerban, Dima – Tenică (min. 58 Clinci), Moldovan (min. 81 Bugnar), Zota (min. 81 Plăiașu) – Nechita (min. 90 Kerekes)

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea
Stadion: ICIM Brașov

În etapa viitoare, pe 13 mai, Kids Tâmpa are derby, în deplasare, cu Olimpic Zărnești.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov