• Toate cele trei formații ale ACS Kids Tâmpa au reușit accederea în fazele superioare ale campionatelor naționale

Moment superb pentru echipele de volei ale ACS Kids Tâmpa! Un weekend cu două turnee foarte bune, încheiate cu calificări în fazele superioare ale Campionatelor Naționale.

Junioarele 2 au jucat turneul semifinal din Divizia Cadete, la Arad, unde cu două victorii în trei partide au obținut „biletele” pentru ultima fază a competiției, care va avea loc în luna mai, orașul gazdă urmând a fi anunțat în curând. „A fost un turneu foarte reușit, iar în ciuda faptului că am început cu stângul, 0-3 cu CSȘ Târgu Jiu, în următoarele două partide ne-am apropiat rezultatul, 3-0 atât cu gazdele de la Westar, cât și cu Lumina Wolves București, implicit calificarea”, ne-a spus George Andrei, antrenorul echipelor noastre de volei.

În paralel, la Buzău a avut loc turneul semifinal I din Divizia Speranțe. Junioarele 3 ale clubului nostru s-au descurcat de minune, devansând formațiile CSȘ Botoșani și CTF Mihai I București și cedând cu gazdele de la CSȘ Buzău. Un rezultat cu atât mai prețios cu cât a fost obținut în lipsa antrenorului George Andrei, suplinit de coordonatoarea secției, Gabriela Văduva. 

Cele două calificări vin după cea obținută de junioarele 4, care au pătruns și ele în turneul semifinal II al Diviziei Minivolei.

„Este un moment frumos pentru secția noastră de volei. Un an competițional fructuos, cu toate cele trei formații înscrise în competiții obținând calificarea în fazele superioare. Mulțumim clubului, părinților, care ne sunt mereu aproape și ne susțin și nu în ultimul rând fetelor, care muncesc serios, sunt implicate și conectate 100% în ceea ce privește obiectivele propuse de mine!”, a concluzionat tehnicianul fetelor în alb-albastru.

🙂 Felicitări, tuturor!

Junioarele 3, la finalul turneului de la Buzău Junioarele 3, la finalul turneului de la Buzău Junioarele 2, la finalul turneului de la Arad
 
 

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.