ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit o victorie la scor, 9-0, în weekend, în Liga Elitelor U17 – play-out Vest. Elevii lui Liviu Negoiță s-au impus în fața celor de la LPS Banatul Timișoara, la capătul unui joc consistent, cu multe goluri și faze de poartă. Pentru „urși” au marcat: Paul Baican (3), Rareș Plăiașu (2), Cosmin Clinci, Caius Bordea, Cosmin Goșman și Marian Comăniciu.

„Mă bucur pentru victorie, dar mai mult pentru încrederea pe care o au băieții în posibilitățile lor. O încredere care crește de la joc la joc și asta ne dă speranțe pentru viitor. Acumulăm experiență, în meciuri cu adversari buni, iar asta se va vedea în sezonul următor al competiției”, a declarat Liviu Negoiță.

În Liga de Tineret – play-out Vest, Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, acasă, cu 3-0, de LPS Banatul Timișoara. Jucătorii pregătiți de Florin Nistoroschi și-au dorit multe, dar au prins o zi mai slabă.

În Liga Elitelor U16, Kids Tâmpa (antrenor Ovidiu Mihai), a avut o zi de pauză, meciul cu FC Botoșani fiind amânat pentru 26 aprilie.

ACS Kids Tâmpa U15 și-a aflat adversarul din optimile de finală ale Cupei Elitelor U15. Brașovenii, pregătiți de Cristian Cristea și Bogdan Gordaș, vor întâlni, pe FC Bacău, într-o partidă ce se va disputa pe Stadionul ICIM, pe 22 aprilie.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov