• Junioarele 4 sunt primele care dispută penultima fază a campionatului, în acest weekend, la Craiova

Junioarele 2 și-au continuat parcursul foarte bun din acest sezon, calificându-se la turneul semifinal al Diviziei Cadete și terminând grupa din care a făcut parte fără înfrângere. În ultima etapă, sportivele Tâmpei au învins-o cu 3-0 pe Atomic Blaj, joc care a fost decisiv pentru câștigarea seriei, pe care l-au dominat la toate capitolele. “Felicit fetele pentru acest meci foarte bun! Au arătat poftă de joc, dorință de a învinge, echipa noastră a fost superioară atât la capitolul tehnic, cât și la cel tatic. Am avut un parcurs foarte bun în această fază a campionatului, cu doar două seturi pierdute!”, a transmis George Andrei, antrenorul echipelor de volei ale ACS Kids Tâmpa.

Turneul semifinal al Diviziei Cadete  va avea loc între 7 și 9 aprilie, la Arad, însă până atunci, vor „urca pe scenă” junioarele 4, care și-au aflat adversarii din faza semifinală a campinatului. La Craiova, în acest weekend (31 martie – 2 aprilie), micuțele voleibaliste vor lupta pentru un loc în turneul final al Diviziei Minivolei cu Extreme Pitești, Dacia Mioveni și gazdele de la CSV Craiova 2. „Mergem cu încredere și optimism la acest turneu! Suntem foarte bucuroși pentru faptul că, în istoria nu foarte îndelungată a secției de volei a ACS Kids Tâmpa, reușim în premieră calificarea în turneul semifinal cu nu mai puțin de trei echipe. Pe lângă formațiile de junioare 2 și de junioare 4, junioarele 3 sunt și ele calificate în această fază a Diviziei Speranțe. Acest lucru reprezintă o performanță și abordăm jocurile cu dorința de a ajunge cât mai sus, la fiecare dintre cele trei categorii”, a mai spus George Andrei.

Felicităm din suflet sportivele și staff-ul secției de volei pentru ceea ce au reușit pe parcursul actualei stagiuni! Felicitări și mulțumiri, în același timp, părinților și tuturor susținătorilor, care au fost fantastici la fiecare partidă și cu ajutorul cărora sperăm să avem în continuare multe momente pline de bucurie!

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov