Fundașul ACS Kids Tâmpa Brașov, Horia Grideanu, a fost, din nou convocat la echipa națională U16. Evoluțiile apreciate din Liga Elitelor l-au adus din nou în atenția selecționerului Nicolae Roșca, după ce, recent, a fost cu echipa națională la Turneul de Dezvoltare din Israel. Horia va merge de data asta, alături de „tricolori”, în Franța, unde România U16 va lua parte la Turneul Montaigu, în perioada 30 martie – 12 aprilie. În cadrul competiției, „naționala” U16 va disputa 5 meciuri, cu reprezentativele similare ale Coastei de Fildeș, Marocului, Mexicului și a altor două echipe ce vor fi stabilite în funcție de rezultatele înregistrate.

„Horia a crescut foarte mult în ultimii ani, de când evoluează constant în Liga Elitelor. Iar acest lucru se vede în exprimarea în teren, dar și prin convocările constante la echipa națională. Ne bucurăm foarte mult pentru el și dovedim încă o dată că suntem academia de fotbal numărul unul din Brașov”, a declarat antrenorul lui Horia de la ACS Kids Tâmpa U16, Ovidiu Mihai.

Convocat la echipa națională U18, Cătălin Stoica, un alt fundaș de la Kids Tâmpa, a fost introdus de selecționerul Daniel Mogoșanu pe finalul celui de-al doilea meci de verificare contra Italiei, pierdut de „tricolori” cu 2-0.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov