Echipa de junioare 3 a ACS Kids Tâmpa a reușit calificarea în turneul semifinal al Diviziei Speranțe la volei. Fetele în alb-albastru au avut un turneu foarte bun, în acest final de săptămână, la sala de sport a Liceului “Andrei Mureșanu”. Au câștigat cu 3-1 meciul cu Alpha Volley Sibiu, un duel disputat, cu un set 3 lung, care s-a jucat până la 27-25, pentru ca apoi să se impună categoric de două ori, cu 3-0, în fața celor două echipe ale Bravol Brașov.

Mulțumiri și de această data părinților și tuturor celor care au venit să susțină fetele, pentru încurajările venite pe toată durata partidelor. De asemenea, felicitări și galeriei celor de la Alpha, care a contribuit la o atmosferă superbă cu prilejul meciului direct, o atmosferă de turneu final, plină de fair play!

“Au fost jocuri frumoase, vizibil calitative, finalizate cu trei victorii. Duelul cu echipa din Sibiu a fost unul foarte frumos, adversarul prestând un joc de calitate. A rezultat un spectacol frumos, cu încărcătură, încheiat în favoarea noastră. Consider că momentul cheie al partidei l-a reprezentat finalul celui de-al treielea set. Odată ce l-am adjudecat în favoarea noastră, am gestionat mai ușor setul patru. Transmitem succes și formației sibiene pentru turneul semifinal! De altfel, ne așteptăm grupa pentru această fază a campionatului și sperăm că vom avea prestații și rezultate cât mai bune!”, a spus George Andrei, antrenorul echipelor de volei ale ACS Kids Tâmpa.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov