Joc frumos în etapa a 12-a a “Campionatului J2 – Baucem”, la sala de sport a Școlii nr. 11 din Brașov. A fost egalitate între formația noastră de junioare 2 și Sporting Ghimbav, într-o partidă în care am fost oaspeți. Teoretic, pentru că practic cei care au venit să ne susțină ne-au făcut să ne simțim ca acasă.
După ce au intrat mai greu în meci, handbalistele pregătite de Andrei Bandi și Cristina Marin au reușit o frumoasă revenire, arătând dăruire, susținute fiind și de spectatorii care nu au încetat să le încurajeze. Scor final, 27-27 (19-13).
Un meci foarte greu, cu un început de partidă în care fetele nu au reușit să se concentreze foarte bine. Dupa 20 de minute eram deja conduși cu 9 goluri, fapt care le-a turnat “plumb în picioare”, dar, cu ajutorul celor de pe bancă, dar și al celor din tribună, au intrat din nou în joc.

În momentele grele, cei veniți la sală nu au încetat să susțină necondiționat fetele, iar acest lucru avea să se vadă la final.
Felicitări, fetelor și mulțumiri părinților și tuturor celor care au fost la sală și ne-au sprijinit!

Echipa noastră de junioare 2 va întâlni sâmbăta viitoare Corona Brașov, iar în ultima etapă, pe 11 martie, va evolua în deplasare la LPS Pitești.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov