În aceste zile a avut loc cel de-al șaselea modul al cursului “FIFA Master Class Director Academy”, dedicat managerilor academiilor de fotbal de top din țara noastră. Evenimentul a fost organizat de către Federația Română de Fotbal, prin Academia Națională de fotbal, în colaborare cu Double Pass, companie parteneră FIFA în proiecte pentru dezvoltareea fotbalului.

Au participat directori ai celor mai bune 20 de academii de fotbal din România, între acestea numărându-se și ACS Kids Tâmpa Brașov, alături de Farul Constanța, Steaua București, Universitatea Craiova, CFR Cluj, Universitatea Cluj, FCSB, Petrolul Ploiești sau Csikszereda Miercurea Ciuc.

Cu ocazia festivității de premiere a cursului, managerul tehnic al “urșilor”, Nicolae Văduva, a primit din partea organizatorilor o distincție specială, pentru “cea mai bună filosofie de academie”.

“Cursul a început în luna februarie, a avut șase module, iar cel din aceste zile a fost cel final. Premiul acordat ne onorează și reprezintă o recunoaștere a modului sănătos în care creștem tineri fotbaliști, de aproape un deceniu și jumătate. Au fost analizate stilul de joc implementat în cadrul academiei, modul de joc, modul de formare a tinerilor jucători și alte aspecte care țin de funcționarea unei academii de fotbal. Vom continua să lucrăm pe principiile bine stabilite pe care ne bazăm de mulți ani și sperăm să ne dezvoltăm în continuare și să rămânem una dintre cele mai bune școli formatoare din România”, a declarat Nicolae Văduva, manager tehnic al ACS Kids Tâmpa.

Așadar, faprul că suntem cea mai bună școală din Brașov de mulți ani nu mai este o surpriză, însă ni se confirmă și faptul că suntem între cei mai buni și la nivel national.

Continuăm să muncim, cu pasiune pentru fotbal și pentru copii!

Așteptăm să ni se alăture și alți copii care îndrăgesc fotbalul, care doresc să facă primii pași pe gazon și îl practice între-un mediu plăcut și profesionist în aceeași măsură!