• Ambele mai au de jucat câte o restanță, ultimele partide oficiale din acest an

Echipele U19 și U17 ale ACS Tâmpa au disputat meciurile din etapa a zecea a Campionatului Județean, ultima din sezonul de toamnă, însă fiecare mai are de jucat câte o restanță, la finalul acestei săptămâni. Formația U17 a remizat pe terenul Preciziei Săcele, scor 1-1, Galaju trecându-și numele pe lista marcatorilor. Antrenorul Nelu Constantinescu a folosit toți jucătorii avuți la dispoziție pentru această partidă: Moldoveanu, Scafaru, Radu, Abaza, Scutaru, Bulai, Vlad, Leonte, Sarghi, Milășan, Parfene, Galaju, Plugariu, Răducan, Pupăză, Macovei, Brumar, Merlan și Teodorescu. ACS Tâmpa se află, momentan, pe locul trei.

Băieții din echipa U19 au pierdut la Vulcan, 3-1, cu SR Brașov, aflându-se, în acest moment, pe poziția a doua a clasamentului. Aceasta conduce către calificarea în faza zonală, liderul SR neavând acest drept. Pentru trupa lui Nelu Constantinescu a marcat Mititelu. Au evoluat la Vulcan: Moldoveanu, Merabti, Melinte, Orghidan, Mazareanu, Fâșie Mario, Prescura, Căliman Cezar, Rațiu, Dringa si Mititelu. Au mai jucat Grigore, Roșca, Neculai și Jupiala.

Cele două echipe vor juca, sâmbătă, câte o restanță, U19 cu Olimpic Zărnești (ora 10.45), iar U17 cu ACSM Codlea (ora 9.00), ambele pe ICIM.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.