ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit a treia victorie din tot atâtea meciuri în Liga Elitelor U17. „Urșii” lui Liviu Negoiță au trecut la scor, 6-0, în deplasare, în play-out, de LPS Banatul Timișoara. O partidă foarte bună făcută de brașoveni, care au căptătat din ce în ce mai multă încredere. Pentru Kids Tâmpa au marcat George Chițu (2), Paul Baican (2), Mario Vlad și Sebastian Șerban.
„Un joc bun, pe care l-am controlat în totalitate. Am arătat un fotbal bun și mă bucur că am obținut un nou succes. Mai sunt destul de multe lucruri de pus la punct, dar încet-încet le vom rezolva”, a declarat antrenorul brașovenilor.
Negoiță a început cu: T. Drăghici – C. Horjea, R. Otvos, M. Comăniciu, R. Tamaș, C. Bordea, M. Vlad, M. Coman, P. Baican. R. Croitoru, G. Chițu. Au mai intrat: D. Drăgoiu, A. Rojniță, C. Clinci, C. Goșman. S. Șerban.
În etapa următoare, pe 27 noiembrie, ultima din 2022, Kids Tâmpa primește vizita celor de la CFR 1907 Cluj.

În Liga de Tineret, echipa ce reprezintă Kids Tâmpa a remizat, 1-1, în deplasare, cu LPS Banatul Timișoara, în play-out. Golul brașovenilor a fost marcat de Vasu.
Antrenorul Florin Nistoroschi a început cu: T. Roman – Ghioc, V. Țolu, H. Grideanu, C. Băjenaru, A. Vasu. Tache, D. Ungureanu, R. Cantauz, C. Clinci, R. Stan. Au mai intrat: V. Bordeanu, Necșuță, A. Pripa, Sima.
În ultima rundă din 2022, „urșii” vor juca pe ICIM, cu Politehnica Timișoara.

Din păcate, Kids Tâmpa U16 a suferit un eșec, 1-4, acasă, contra celor de la FC Botoșani în play-off-ul din Liga Elitelor. Pentru brașoveni a înscris Vlad Barnea.
„Un meci controlat în totalitate de echipa noastră, unde am reușit să avem o posesie și o progresie foarte bună, dar în același timp un joc ce ne-a arătat multe aspecte negative pe partea defensivă atât personale, cât și colective. Trebuie să eliminăm graba de a da gol către poarta adversă cand suntem conduși și să ne vedem în continuare de modelul nostru de joc”, a spus antrenorul Ovidiu Mihai.
Mihai a început cu: Lazăr – V. Bordeanu, R. Petrea, H. Grideanu, D. Ungureanu, A. Giurgiu, A. Daraban, V. Barnea, M. Ungur, C. Hornet, D: Mihăescu. Au mai intrat: L. Tronciu, M. Bobaru, Necșuță, D. Ichim, D. Tirpe.
În ultima etapă din 2022, Kids Tâmpa U16 va juca, în deplasare, cu liderul FC Bacău.

*Proiect cofinanțat de Consiliu Local și Primăria Municipiului Brașov