ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 0-2 (0-1), pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc, într-un joc din etapa a 12-a a Ligii a 3-a Seria C5. O partidă în care „urșii” nu au avut noroc, primind un gol chiar în startul de partidă. Gol ce le-a afectat moralul și evoluția în prima parte. Mai motivați după pauză, brașovenii au avut ocazii importante la poarta covăsnenilor, dar s-au lovit de ghinion.

„Un joc pe care trebuie să-l uităm, să ridicăm capul sus și să mergem mai departe. Am început cum nu se putea mai rău, cu un gol primit în minutul 4. O reușită a gazdelor care le-a zdruncinat serios moralul tinerilor noștri jucători, astfel că până l-a pauză nu am putut să ne regăsim. Am încercat și eu și Vasile să-i îmbărbătăm la pauză, să le refacem încrederea în forțele proprii și pot spune că am ieșit o altă echipă de la cabine. Ne-am creat situații bune de gol la poarta celor din Târgu Secuiesc, dar nu am reușit să marcăm. A venit apoi golul al doilea al gazdelor și asta a fost istoria jocului. Este păcat pentru că ne-am fi dorit mai mult. Dar trebuie să mergem înainte și să ne pregătim cât mai bine pentru următorul joc, cel de acasă, cu CSO Plopeni”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

KSE Tg. Secuiesc – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-0 (1-0)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa (min. 80 Roman) – Stoica, Andrieș (min. 46 Vasu), Potecu, Negotei – Moldovan, Dima – Zota (min. 75 Bosoi), Bugnar, Kerekes (min. 46 Clinci) – Nechita

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Team Manager/Antrenor cu portarii: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa viitoare, pe 19 noiembrie, Kids Tâmpa Brașov va primi vizita celor de la CSO Plopeni.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov