Echipa de baschet U18 a ACS Kids Tâmpa se află pe ultima sută de metri în pregătirea noului campionat. În așteptatea primului meci oficial din stagiunea 2022-2023, fetele Andei Constantinescu s-au aflat, în aceste zile, la Arad. Baschetbalistele noastre au disputat jocuri amicale, în compania formațiilor formațiilor CSȘ Gloria Arad și Politehnica Timișoara.

Campionatul Național U18 va debuta în weekendul 4-6 noiembrie, în următoarele zile fetele noastre urmând a-și afla adversarele din grupă.

Tot în aceste zile Anastasia Ababei s-a aflat la Cluj-Napoca, unde a luat parte la trialul pentru lotul național U16. Acțiunea face parte dintr-o serie mai amplă, desfășurată de Federația Română de Baschet, prin care sportivii născuți în anul 2007 participă la pregătiri, în vederea reprezentării României în echipele naționale pentru această categorie de vârstă. Astfel, Anastasia a avut parte de câteva zile pline, sala Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, alături de alte tinere talentate din întreaga țară. Felicitări și mult succes în continuare!