Echipa U19 a ACS Tâmpa a câștigat meciul din etapa a șasea a Campionatului Județean U19, scor 3-0, pe teren propriu cu Prietenii Rupea. A fost prima rundă din retur, prilej cu care băieții lui Nelu Constantinescu au ajuns la a treia victorie.

În următoarea etapă, ACS Tâmpa va sta, iar în restul rundelor, programate a se disputa în următoarea lună, până la pauza de iarnă, vor întâlni Internațional Brașov (5 noiembrie, în deplasare), Olimpic Zărnești (12 noiembrie, acasă) și SR Brașov (19 noiembrie, în deplasare).

În Campionatul Județean U17, ACS Tâmpa va juca miercuri, de la ora 14.00, pe teren propriu, cu ACS Hoghiz, în etapa cu numărul șase, prima din retur. În continuare, până la finalul sezonului regulat, trupa lui Nelu Constantinescu va întâlni Atletico Steaua Întorsura Buzăului (28 octombrie, în deplasare), ACSM Codlea (4 noiembrie, acasă) și Precizia Săcele (18 noiembre, în deplasare).

În Campionatul U15 – Clasic, ACS Tâmpa, cu Florin Manea pe bancă, a pierdut cu Junior Brașov, în deplasare, scor 4-3. Partida a contat pentru etapa a șaptea, ultima din tur. Sâmbătă, în prima rundă din retur, ACS Tâmpa va primi vizita lui ACS Steagu Roșu Brașov.

ACS Tâmpa are numeroase echipe înscrise în campionatele organizate de către AJF Brașov, pentru categoriile de minifotbal. Astfel, două dintre ele activează la U13, două la U12, câte una la U11 și U10, dar și câte una pentru categoriile de Interligă (U7, U8, U9).

  • Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov