ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, cu 4-0 (1-0), în deplasare, de CS Blejoi, într-un joc din cadrul etapei a 7-a din Liga a 3-a, Seria C5. Un scor poate prea server pentru realitatea din teren, mai ales că „urșii” au folosit foarte mulți jucători tineri, care abia acum acumulează experiență la nivel de seniori.

„Un meci în care gazdele au început bine, cu două ocazii în primele minute, dar apoi am echilibrat treptat jocul. Am început să căpătăm încredere în noi și am avut și câteva situații de gol. A venit însă minutul 39 când, la o greșeală în careu, gazdele au primit un penalty și au deschis scorul. Golul nu ne-a afectat prea mult, astfel că am avut curaj după pauză și chiar am fost acolo, aproape de poarta adversă. Din păcate, a venit un contraatac al celor de la Blejoi, care ne-a prins descoperiți și astfel s-a făcut 2-0. Am încercat să facem ceva schimbări în echipă, să aducem un plus, dar s-a văzut tinerețea și experiența mai mică a celor care au intrat de pe bancă, astfel că am mai fost surprinși de două ori pe contraatac și de aici scorul final de pe tabelă. Un meci din care trebuie să învățăm din greșeli și să mergem înainte”, a declarat unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

CS Blejoi – ACS Kids Tâmpa Brașov 4-0 (1-0)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș – Stoica, Andrieș, Sburlea (Bordea), Negotei – Moldovan (Vasu), Dima (Vlad) – Kereles, Bugnar (Șerban), Zota – Nechita

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

Antrenor cu portarii/team manager: Ionuț Murariu

Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa viitoare, programată pe 15 octombrie, Kids Tâmpa va juca acasă, cu AFC Odorheiu Secuiesc.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov